Följ sidan "Sparbanken Skåne Cup 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Sparbanken Skåne Cup 2020

Höstens första tävling av de få som blir det troliga resultatet av Covid. Ystad hade verkligen ansträngt sig för att göra tävlingen säker och lyckats väldigt bra med det.

De olika passen, 5 stycken, hyste olika åldersklasser, vilket bäddade för gott om plats i simhallen. Flest deltagare var det i åldersgruppen 11-12 år vilket också blev det längsta passet.

Först ut på fredag kväll var 17 år och äldre där representerades Kiviks SK av Elin, Olivia och Oscar.

Trots lång frånvaro från tävlingar, och alltså lite ringrostiga, sattes faktiskt ett par pers, Oscar, och i övrigt simmades det väldigt nära pers. Olivia knep Kiviks SKs enda medalj det passet, när hon vann 100 fr.

Lördag fm hade vi inte några tävlande, men på em simmade Olof och Isak i 11-12-årsklassen. Flera pers och en silvermedalj till Olof på 50ry.

På söndag fm simmade åldersgruppen 13-14 år. Gabriel och Anton försvarade klubbens färger med den äran. Gabriel tog ett brons på 50 br och Anton tog hela tre medaljer. Guld på 50ry och 50fj och ett silver på 50 fr. Pers på alla distanser för båda! Sista passet söndag em. Julia och Thea var våra tävlande. Julia avslutade hela tävlingen genom vinna tävlingens sista gren, 100 me. Thea hade dessförinnan tagit två silver,  50fr och 50fj och två guld, 100fj och 100 fr. Sammantaget idel fina simningar av de våra med många pers och en påse med medaljer.

Inga nyheter är skapade

E-post: kivikssimklubb@gmail.com