S71 Cup Hässleholm

20 FEB 2017 08:43
Med en kraftigt (40%) reducerad simtrupp ställde Kiviks Simklubb upp med tre tappra najader,
  • Uppdaterad: 20 FEB 2017 08:50

Julia, Olivia och Thea i S71 Cup i Hässleholm. Litet för få anmälningar gjorde att tävlingsledningen slagit ihop dagens, ursprungligen tänkta, två pass till ett, vilket simmades på lördag förmiddag.

Förutom medaljer till de tre bästa i varje gren och åldersklass kryddades tävlingen med ett prestationspris till den kvinnliga och manliga simmare i varje åldersklass som i sina tre bästa resultat fått ihop mest fina-poäng. Det var en krydda som gillades. Inte minst av Julia och Olivia som båda tog hem detta pris.

Alla tre simmade jättefint och alla tre var på pall mer än en gång. Töserna gjorde fyra starter var, d v s tolv sammanlagt. Förutom nio personliga rekord (igen!!!) blev det sex guld, ett silver och tre brons samt två fjärdeplaceringar! Super och stort grattis till jättefina prestationer!

De klubbar som eventuellt inte redan lagt märke till oss tror jag gör det nu.

Skribent: Katja Hansson

E-post: kivikssimklubb@gmail...