Hoppa till sidans innehåll

Öresund Meeting 2017

03 APR 2017 11:05
Vårsäsongens första cykel, Januari - Mars, avslutades med en riktigt stor tävling i Helsingborgs fina simhall, Filborna Arena.
  • Skapad: 03 APR 2017 11:05

En, som namnet antyder, simhall byggd för tävlingar. Alla simmarna blev nog också litet tagna av storleken och mängden simmare. Men väl preparerade för olika alternativ av uppvärmning grejade alla att hitta en för varje pass lämplig modell. Härligt var också att få möjlighet till vila i skön säng på hotellet mellan passen. Guld värt. Detta möjligt tack vare flitigt skjutsande föräldrar som i övrigt ordnat det mesta till det bästa. All heder! 

Vi hade sex simmare till start och sammanlagt när ett par reservplatser omvandlats till ordinarie genomförde Kiviks Simklubb 45 starter. Av dessa resulterade 35 stycken i nya personliga rekord. Dessutom kvalade Olivia med marginal in till sommarens SUMSIM i Malmö.

Det var på det stora hela en fantastisk tävling men som också visade på att det är riktigt tufft att hålla fokus under lång tid. En viktig och nödvändig egenskap för alla simmare som vill nå långt.

Förutom alla fina resultat av simmarna, GRATTIS,  som vi börjar bli litet bortskämda med, hade föräldrarna, förutom en massa andra saker, ordnat med en gemensam måltid på lördagkvällsupptagen.  Väldigt trevligt! Tack!

 Nu tar vi en veckas välförtjänt semester och vila från simningen och laddar för den andra cykeln av säsongen. Väl mött i simhallen på måndag em (3 april) om en vecka  // anders 

Skribent: Katja

Postadress:
Kiviks SK - Simidrott
Andreas Hansson, Mellby stora väg 20
27735 Kivik

Kontakt:
Tel: 0414414140
E-post: This is a mailto link

Se all info