Hoppa till sidans innehåll

Höstsimiaden 2018

03 DEC 2018 13:24
För simmare tolv år och yngre är Höstsimiaden just höstens största tävling.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2018 13:24

I år hade tre simmare anmält intresse och trots att halsont och annat elände stört uppladdningen så var förhppningarna goda, ända fram till kvällen före då Astrid tyvärr åter fick problem med halsen och tvingades lämna återbud.
Dock var på lördag morgon två simmare, Anton och Elina, på plats i Bråhögshallen i Staffanstorp redo att simma fort. Och de gjorde båda två. Elina inledde tävlandet för Kiviks Simklubb med att för första gången simma 200 me. Det gjorde hon bra och så blir det ju förstås pers när det är första gången man simmar. Elina simmade på förmiddagen också 100 br och 100 fr. Det blev två fina simningar med pers med nästan fyra sekunder i bröstsimmet och bara någon tiondel över pers på frisimmet. Anton simmade också både 100 br och 100 fr. Det blev personlig rekord på båda distanserna.
Därmed var fm tävlingar över för Kiviks SK:s del, men också totalt. Elina hade fått känningar i halsen och tillsammans med att hon på em skulle ha två tuffa distanser att simma, tog vi beslutet att stryka eftermiddagens starter.
Sammantaget presterade Anton och Elina fina simningar där de nya personliga rekorden förbättrade placeringarna i förhållande till startlistan.

// anders

Skribent: Katja

Postadress:
Kiviks SK - Simidrott
Andreas Hansson, Mellby stora väg 20
27735 Kivik

Kontakt:
Tel: 0414414140
E-post: This is a mailto link

Se all info