Hoppa till sidans innehåll

Höstsimiaden 2017

06 DEC 2017 15:34
Så kom då äntligen dagen för T3:s stora och första tävling - Höstsimiaden i Lund. Anton, Elina och Rasmus var på plats för att representera klubbens färger. 
  • Uppdaterad: 06 DEC 2017 15:35

Elina hade laddat för ett tufft program med lopp både på fm och em medan Anton och Rasmus tyckte att det räckte med ett pass.

Det började lite olyckligt med att Elina gjorde en felaktig vändning i medleyn och blev förstås diskad. Tiden var bra vilket lovade gott för fortsättningen som också blev bra. Elina simmade på riktigt fina tider i alla sina lopp och avslutade sina insatser med att presentera en superstart på fjäril där hon tack vare den kom upp i stor ledning. Efter att kort innan simmat 200 fr på fin tid blev avslutningen på fjärilsloppet inte lika bra som starten. Men pers blev det.

Anton simmade också 100 medley. Utan anmälningstid fick han starta i första heatet där han var helt överlägsen och defilerade litet väl lungt i mål. Han blev snabbt känd som "Glidaren". Anton simmade också mycket bra både på 100 fr och 100 br.

Rasmus som fyllde 12 år samma dag gav sig själv en fin present med en utmärkt simning och tid på 100 fr. Det var så vitt jag vet hans debut som tävlingssimmare. Och den klarade han alldeles utmärkt. 

Grattis till alla tre för strålande insatser.

// anders 

Skribent: Katja

Postadress:
Kiviks SK - Simidrott
Andreas Hansson, Mellby stora väg 20
27735 Kivik

Kontakt:
Tel: 0414414140
E-post: This is a mailto link

Se all info