Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Allé på Österlen sponsrar Kiviks SK!

Eva Thuresson på Allé på Österlen har valt att sponsra Kiviks SK.

Allé och Kiviks SK har båda det gemensamt att vi strävar mot förnyelse och hög kvalité i det vi gör. Allé på Österlen har inom sin nisch fått en mycket stark position och har bidragit till att Österlens varumärke stärkts. Man kan säga att Allé har bra flyt nu och passar därför väldigt väl in som sponsor till vår förening.

Tack Eva för sponsringen som hjälper oss att fortsätta vår satsning mot fler framgångar i tävlingsbassängerna! Vi välkomnar Allé på Österlen till vårt vinnande lag och hoppas att vi tillsammans går mot ett fortsatt framgångsrikt 2018.

(2019-12-03 08:51)
Under Höstsimiadens andra tävlingsdag, den första december, i Staffanstorp representerades Kiviks Simklubb av föreningens två yngsta medlemmar, Olof Lembke och Isak Lundgren, båda födda 2009.

(2020-09-03 16:05)
Eva Thuresson på Allé på Österlen har valt att sponsra Kiviks SK.

E-post: kivikssimklubb@gmail...