S71 Cup Hässleholm

05 MAR 2018 08:36
Medaljregn över Kiviks Simklubb! Nästan samtliga simmare i Kiviks Simklubb var representerade i S71 Cup. Sammanlagt 9 simmare från båda träningsgrupperna fanns på plats i Qpoolen i Hässleholm under första dagens tävlingar.
  • Skapad: 05 MAR 2018 08:36

Bra tryck i hejaropen från föräldrar och simmare på kanten lyfte fram de som kämpade i vattnet vilka samlade ihop 6 guld, 9 silver och 5 brons. "Pallen är vår" kunde vi ha sjungit efter det att töserna lagt beslag på de fyra första placeringarna i 100 me. Det sattes mängder av personlig rekord, inte minst av de deltagande simmarna från T3 som förbättrade sina tider i samtliga starter. Kiviks Simklubb deltar inte under söndagens tävlingar vilket ger en möjlighet för andra simmare att plocka lite medaljer.

Den framgångsrika truppen bestod Anton Nordström, Elin Lundberg, Elina Olsson, Julia Olsson, Maximilian Brink, Olivia Hansson, Oscar Nordström, Rasmus Hansson och Thea Brünjes. Super!!!

Som grädde på moset tog Olivia hem prestationspriset flickor 14-15 år.