Öresund Meeting 2018

29 MAR 2018 13:00
Öresund Meeting är en stor tävling med i år 38 deltagande klubbar och fler än 800 simmare tävlande i fyra åldersklasser.
  • Skapad: 29 MAR 2018 13:00

Elina Olsson, Anton Nordström och Rasmus Hansson från T3 och Julia Olsson, Olivia Hansson, Thea Brünjes, Maximilan Brink och Oscar Nordström från T1, d v s flertalet av Kiviks Simklubbs simmare deltog med stora framgångar i tävlandet. Samtliga simmare satte minst ett personligt rekord. Det blev totalt 25 st. Olivia simmade till sig 5 medaljer och ett kval till SM på 400 fr. Olivia fick också andra pris för bästa prestation räknat i FINA-poäng på de tre bästa resultaten.

Väldigt roligt med en "stor trupp" som hade det så roligt tillsammans och skrattade så mycket att de hade problem att äta under den för alla klubbens närvarande gemensamma kvällsmaten på lördagen. Väldigt trevligt på i och utanför simhallen.