UGP1 Staffanstorp

24 OKT 2017 12:09
  • Skapad: 24 OKT 2017 12:09

Efter förra tävlingen, Danone Cup, skrev YA, med rätta skulle jag vilja säga, att Kiviks Simklubbs framgångar var anmärkningsvärda.

Intrycket kan inte annat än förstärkas efter helgens jättefina simningar i Staffanstorp. Många av resultaten tål väl att jämföras med vad som presterades vid UGP-tävlingar samtidigt på ett flertal platser i övriga landet. Det gjordes så många fina prestationer och alla är värda att berömma. Jag vill, lite tråkigt kanske, men tydligast presentera klubbens framgångar i siffror. Under de fyra komprimerade passen i Staffanstorp gjorde Kiviks simmare totalt 31 starter. Av dessa resulterade 25 i personliga rekord och då ska man ha i minnet att flera av de pers som nu slogs sattes just på Danone Cup för bara ett par veckor sedan. 6 guld, 7 silver och 10 brons. 23 medaljer! Dessutom togs 4 fjärdeplatser, 2 femte- och 1 sjundeplats. En stor framgång för Kiviks Simklubb.