SUMSIM Regionsfinal

17 NOV 2016 10:50
EN RIKSFINALIST OCH ÅTTA PERSONLIGA REKORD blev resultaten på de elva starter som kivikssimmarna presterade vid klubbens första nationella tävling, SUMSIM regionfinal i Ystad Arena den 12-13 November.
  • Uppdaterad: 29 NOV 2016 20:53

Kvalet till riksfinalerna i Jönköping simmades på sex platser i landet. Skåne och Blekinge är den sydligaste regionen, tillika den största efter Stockholm.

Kiviks Simklubb representerades av fyra simmare som alla tagit sig igenom nålsögat att vara bland de bästa i regionen och få en chans att slåss om de åtråvärda finalplatserna. Max i klassen 14 år, Olivia, Julia och Oscar i klassen 13 år oy.

Utifrån minst sagt begränsade möjligheter till rationell träning presterade simmarna, som redan sagts, mycket bra.

Olivia lyckades också med bedriften att knipa en finalplats på på 400 m fr. Storartat minst sagt. Ingen skugga på övriga som alltså i flera fall simmade sina bästa lopp någonsin. Också det storartat. Grattis till er alla!

//Anders