PTC 2017

27 AUG 2017 20:33
Poseidon Team Cup i Lund blev första tävlingen för hösten. Som framgår av namnet är det en klubbtävling och utan individuella priser.
  • Skapad: 27 AUG 2017 20:33

Kiviks Simklubb deltog med fyra simmare och bara under lördagen, d v s bara i två av fyra tävlingspass och hade alltså inte mycket chans att slåss om priset till bästa klubb, men de fyra tappra samlade ändå ihop en hel del poäng genom fina simningar.
Efter bara tre veckors träning är det jättebra att simma på eller nära sina bästa tider. Det gjorde också alla fyra. Lite förvånande men naturligtvis väldigt glädjande sattes flera personliga rekord.
På 50 fr blev det nya pers för Thea, Julia och Oscar. På 400 fr klämde båda Thea och Oscar till med att simma sina första 200 på nya personliga rekord liksom på hela distansen. Oscar förbättrade sitt nyligen satta pers på 200 fr när han senare under dagen simmade den distansen. Både Thea och Julia satte nya pers på 200 br. Oscar var "värst" med sex personliga rekord på fem (!) starter. Olivia var den som var närmast att vinna någon gren. På både 50 fr och 200 fr var det bara ynka hundradelar som skiljde hennes andraplats från seger.

Sammantaget en mycket lovande premiär i en, också mycket, varm simhall.